Thursday, December 3, 2009

Monday, November 23, 2009

BUAT MAK TERSAYANG...
MAK SAYA DAH G HAJI. PENERBANGAN TERAKHIR UTK TAHUN NI. BARU TAKSAT DIA CAL DARI MEKAH. ALHAMDULLILLAH DIA SELAMAT SAMPAI. ESOK NK BERTOLAK KE PADANG ARAFAH UNTUK WUKUF. MINTA2 MAK SELAMAT DI SANA.. AMINNN..

RINDU TERHENTI


video

Wednesday, October 7, 2009

salam.. nabil baru ja baik dari lega sakit perut.c irit birit. dah g dah jumpa doktot kt g.p. doktot soh tukaq susu nabil dok minum. dulu bagi kat nabil dugro. tak sesuai agaknya.. emm. apa susu yg sesuai ekk utk nabil? ada cadangan tak? poning la

Monday, September 14, 2009


NABIL LAGI.. VERY2 CONTROL ENCEM..


Salam.. lama kan tak update blog ni. sempena raya ni rajin skit nk upload gambaq nabil yg suka nk raya nnt. Ni gambaq nabil kat salon gunting rambut. terkejut semalam baik la pulak dia duduk kt atas kerusi tu sambil pakai kain tu. Dulu2 jangan harap nk dok diam kat atas kerusi. Meraung toyak ada la. Jenuh kena dukung. Tu yg mik gamaq ni.. Hehehe..

p/s : psst.. nabil kontrol encem tu. ada aweks dok kat kerusi sofa dok tunggu mak dia gunting rambut. hehehe.. kecik2 dh pandai kontrol no... Jenuh ibu nnt.

Thursday, April 30, 2009

NAK KURUS? TRY LA JUS MATE 5..


Salam.. lama tak update blog. tak sempat. Asyik keja ja. Ari ni pun keja gak padahal hari ni Hari Pekerja. Skang ni i dalam usaha untuk turunkan berat yang makin naik n tak penah2 turun lagi ni. Skang ni i cuba Jus Diet Mate 5 dari Herbaprima Marketing. Harga kira ok la jugak. Jadi ahli dapat la beli ngan harga RM150. Kalu tak jadi ahli, RM200. So i decide jadi ahli n pengedar. Sapa2 yang berminat ngan produk ni, just tanya i ok. YM i or call hphone i ok. I bg harga spesel punya untuk kawan2 dan sama2 kita cari dan buat duit. Hehe.. U all leh click kt gambar kt sebelah tu. Tu gambar JDM5 la tu.. i rasa berkesan la sebab dalam masa 4 hari i minum, berat i dah turun dh dalam 3.5kg.kalu tak 85.5kg. Last timbang dh 82kg dah. Arini nk p timbang lagi. Minta2 turun la lagi. Tapi for sure kena jaga pemakanan sama. Sampai ari ni, dah seminggu lebih tak makan nasi. Hehe.. tak sangka la jugak leh tahan tak makan nasi. Kalu tak, asyik nasi lomak ja pagi2. Ok.. sama2 yang berminat nk kuruskan badan dan sihatkan badan, hubungi i tau. Bye2

Friday, April 17, 2009

HASIL KERJA PERTAMA ADOBE PHOTOSHOP

Salam. semua.. Ni baru dok blajar guna adobe photoshop CS2. hehe.. tak tau sangat. try dulu guna gambar my lovely boy nabil.. nanti2 nk blajar lagi sampai dh teror guna a.p CS2.

Thursday, April 16, 2009

AWARD DARI IMAH


HEHE.. I MIK AWARD NI DARI IMAH... SO CUTE. THANKS IMAH

Tuesday, April 14, 2009

KEK BESDAY NABIL


ni gmbar kek besday nabil. br upload lam lappy n br nk upload lam blog..hehe buat kt umah tok nabil kt kangar ja. kami je.. Nabil, ibu, acu n tok Ilah..

Tuesday, March 31, 2009

HAPPY BIRTHDAY NABIL


Dah 2 tahun dah anak ibu.. makin tinggi tapi makin kurus. Makin manja tapi makin ibu sayang walaupun ibu sibuk sangat ngan kerja.
Be a good boy and man soon my baby..

Muahsss.. Ibu sayang nabil. Tu hadiah hari jadi, beskal baru warna hijau. Tapi nabil tak pandai nk kayuh lagi. Nanti belajar tau.. Slow- slow.

Saturday, March 14, 2009

ME...


ME, MYSELF...

Friday, March 6, 2009

ME and NABIL

inilah buahhati jantung i.. hensem nabil

info tentang jus mate 5

JDM bertindak dgn menaktifkan pembakaran lemak (liposis), tingkatkan sel metabolisma, menghalang gula ditukar kepada lemak, memaksimakan gula di guna sebagai sumber tenaga, dlm diet JDM..ke2 sistem i) mengurangkan kalori ii) membakar lemak diaktifkan secara serentak..dimana ke2 sistem menyumbang 50% setiap satu,..dgn mengurangkan 1/2 jumlah makan (kalori) , anda berupaya aktifkan 25% pembakaran lemak..dan FATBURNER dlm JDM mampu membakar sejumlah sekurangnya 35% lemak, sehari.anda sekarang , secara total mampu membakar lemak pada tahap sekurangnya 60% sehari ... secara kasar sel-sel badan anda berada ditahap aktif membakar lemak dan mengurangkan berat badan dgn program JDM... formulasi JDM , ..berdasarkan pemakanan seimbang yg rendah lemak, protein,kaborhidrat... serta tinggi serat fiber, sayur n buahan. walaupun kalori intake 1000kcal/day tiada 'shut down' metabolisma berlaku,..sel-sel bekerja pada tahap normal / lebih aktif... ini membolehkan lemak dibakar, tenaga dijana dari sumber dalaman..."